середу, 8 жовтня 2014 р.

                                                                  Сирник "Львівський"






Інгредієнти:
1100 г домашнього сиру
4 яйця
250 г цукру
25 г ванільного цукру
50 г лимонної цедри
20 г манної крупи
30 г картопляного крохмалю
180 г масла
100 г маку
10 г цукрової пудри
Свіжий домашній сир перетерти з цукром. Окремо збити яйця та додати до сирної маси. Ванільний цукор, манну крупу, крохмаль, цедру з лимона і м'якеньке вершкове масло з'єднати з сиром і добре перемішати міксером.
До попередньо запареного і перемеленого маку додати 4 столові ложки цієї сирної маси та викласти на пергамент у формі для випічки. Потім легенько на цю макову масу викласти решту сирної маси.
Випікати при 180 гр - 50 хвилин (я пекла годину). Коли вистигне - притрусити цукровою пудрою. (і полити шоколадом).

Немає коментарів:

Дописати коментар